20.5.2010

Uusia tuulia


Samalla kolmen miehen revohkalla lähdettiin eilen iltakalaan.
Kampela aika kun on, niin sitä siis etsittiin. Paikka oli ennestään tuttu, mutta nyt siihenkin tuli täysin uusi ulottuvuus... Minä hiukan turhauduin kalan löytymättömyyteen ja käännyin takaisin päin, mutta pojat löysivät loistavan kalapaikan, sinne siis ensi kerralla.
Nikkellä oli kohtaaminen parin kilon taimenen kanssa ja kohtaamiseksi se myös jäi kalan vikkelyyden ansiosta. Lahnaa oli myös valtaisa parvi paikalla ja siitä Edu otti tuplat uhrilahjaksi.
Kampelaa ei tuolla alueella ollut, mutta muutoin Nikkelle 2 kampelaa ja 1 PIIKKIKAMPELA, Edulle 3 kampelaa ja ne uhrilahnat, ja sit se v..tun nollakerholainen.
Veden lämmöt olivat jonkin verran jo tasaantuneet ja siinä 10c molemminpuolin, eikä pohjavesikään enää ollut niin kylmää.Näkyvyyttä huonoimmillaan metri ja parhaimmillaan kolmisen metriä.



Edun saalis...








Muuta huomion arvoista oli pari kohtuu voimakasta virtausta, upeaa leijua pitkin pohjaa virtauksen kyydissä. Ei nyt jaksa enempää kirjoittaa, kun ei kalaakaan tullut(mulle). Täytyy ottaa käyttöön viimevuotinen rangaistuslenkki, nolla reissujen päätteeksi, tällä kestävyysjuoksijan kropalla, kun joutuu lenkkeilemään ellei kalaa löydy, niin johan alkaa ainakin yritystä olemaan enemmän!!!

Kohta kirjoitetaan ahvenrapsaa...jeees!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti